2612371885282
Sharing is Caring!

De Online Marketing Tornado: gratis boek voor ondernemers

Ik heb onlangs het boek de Online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren ontvangen. En als je naar echte Marketing experts op zoek bent dan heb je zeker een paar goede gevonden als het over hen gaat.

Tenminste dat vind ik. Zij delen in dit boek de beste strategieën en technieken die zij de afgelopen tien jaar hebben toegepast. Het is een flink boek en er staat alleen maar waarde in. Geen opvulling, zoals je soms ziet maar echt veel informatie.

 

Als je een nieuw bedrijf begint of op zoek bent naar manieren om jouw bestaande bedrijf te verbeteren, kan het zoeken naar marketingideeën een overweldigende taak zijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer. In dit boek staan essentiële onderwerpen die jij kunt gebruiken voor jouw online business.

Boek is gratis, alleen druk- en verzendkosten betalen

Mede ingegeven door de coronacrisis willen Tonny en Martijn het boek niet op de ouderwetse manier verkopen, maar gratis weggeven. Ze vragen alleen een vergoeding voor de druk- en verzendkosten. Je kunt hem hier op de website van IMU aanvragen.

Het boek is onderverdeeld in 6 onderdelen.

1. SEO

2. Conversie

3. Sales

4. Affiliate Marketing

5. Membership

6. Community Building

Je begrijpt dat ik behoorlijk enthousiast ben over dit boek. Het ligt helemaal in mijn straatje!

Ik kan jou echt adviseren als je een online business hebt om dit boek aan te schaffen. Het is een compleet naslagwerk met veel uitleg en duidelijke foto’s.

Het boek is via de website van IMU gratis aan te vragen, maar zoals gezegd dien je dan nog wel de druk- en verzendkosten te betalen.

pin deze afbeelding op pinterest
Gratis plekken waar je jouw business kunt promoten.

Gratis plekken waar je jouw business kunt promoten.

Als het over het promoten van jouw business gaat dan lijkt het soms alsof je alleen maar door geld neer te leggen kan starten met adverteren. Toch kan het anders. Zeker als je een klein budget hebt, wat bij veel beginnende ondernemers het geval is. Er zijn diverse...

Translate »